Meksička voditeljica prognoze izvještavala o uraganu u kratkoj haljini pa postala hit

Screenshot: YouTube

MARISOL Dovala voditeljica je prognoze na meksičkoj televizijskoj postaji Pacífico, koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama proširio video u kojem izvještava o uraganu Milton u oskudnom izdanju. 

Voditeljica je izvještavala o oluji stoljeća koja je poharala obalu Floride odjevena u vrlo kratku haljinu, koja je istaknula njezinu figuru, a snimka njezinog izvještavanja planula je na društvenim mrežama. Dok su neki kritizirali njezin izbor odjeće smatrajući ga neprimjerenim za izvještavanje o katastrofi koja je pogodila milijune, drugi su iskoristili priliku da se našale. 

"Nije me briga ni da komet udari u zemlju" 

"Jako je lijepa", "Odličan video", "Nije me briga ni da komet udari u zemlju, samo da mogu pogledati ovaj video do kraja", "Oluje su dobrodošle", "Jedini razlog zbog kojeg gledam vremensku prognozu" i "Mislim da je dobra ideja otići u Meksiko i vidjeti kakva je vremenska prognoza", neki su od komentara. 

Voditeljica se pohvalila snimkom izvještavanja o uraganu i na svom Instagram profilu, na kojem dijeli fotke s gotovo milijun pratitelja. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.