Melania se nakon dugo vremena pojavila s Trumpom u javnosti, grlili se i ljubili

Foto: EPA

Na okupljanju republikanaca na kojem je Trump prihvatio treću republikansku predsjedničku nominaciju pojavila se i Melania Trump.

Trumpova supruga, koju se u posljednje vrijeme rijetko može vidjeti u javnosti, pojavila se u crvenoj kombinaciji te razmijenila zagrljaje i poljupce s njim, a držali su se i za ruke.

"Duboko sam počašćen što mi se na ovom putovanju pridružila moja nevjerojatna supruga Melania. Hvala ti, Melania, i hvala ti za tvoje lijepo pismo Americi u kojem pozivaš na nacionalno jedinstvo. Očaralo je mnoge", poručio je Trump supruzi s pozornice, osvrnuvši se na njeno pismo upućeno javnosti nakon pucnjave na Trumpa.

"I am deeply honored to be joined by my amazing wife, Melania," Trump says, recognizing the former first lady, who is in the arena as her husband gives the final remarks of the Republican National Convention. https://trib.al/M0t4bdA

Objavljuje ABC News Live u Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Melania je zatim dobila pljesak dvorane te pozdravila sve okupljene s osmijehom.

Inače, Trump se na pozornici pojavio nakon što je Kid Rock izveo verziju svoje pjesme American Bad Ass, nakon uvoda šefa Ultimate Fighting Championshipa (UFC-ja) Dane Whitea, hrvačke legende Hulka Hogana koji je parao košulju i pjevao God Bless the USA.

Hladan odnos

O odnosu Melanije i Trumpa nagađa se svašta već godinama. Još otkad je on obnašao dužnost predsjednika SAD-a gomilale su se priče o navodnim poteškoćama u braku, hladnom odnosu pa čak i razvodu. To je uglavnom bilo potaknuto njihovim hladnim odnosom pred kamerama. Naime, Melania je nekoliko puta snimljena kako, činilo se, odbija primiti Trumpa za ruku. Ipak, čini se da su za ovaj događaj ipak odlučili pokazati bliskost.

Melania i Trump zajedno imaju 18-godišnjeg sina Barrona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.