Memoari Lise Marie Presley: Michael Jackson bio je djevac s 35, bila sam prestrašena

Foto: Profimedia

Objavljeni su memoari kćeri Elvisa Presleyja, Lise Marie Presley, koja je preminula u siječnju prošle godine, koji otkrivaju intimne detalje o njenom odnosu s Michaelom Jacksonom, među kojima i podatak da je Michael Jackson bio djevac u dobi od 35 godina, prenosi People.

"Želim da se vjenčamo i da mi rodiš djecu"

Nakon što su se prvi put sreli u mladosti, Presley i Jackson zbližili su se 1994. godine. Prije nego što su službeno započeli vezu, Presley je još bila u braku sa svojim prvim suprugom Dannyjem Keoughom, ali su se razveli nakon što je Jackson priznao svoju ljubav prema njoj tijekom putovanja u Las Vegas.

"Michael je rekao: 'Ne znam jesi li primijetila, ali potpuno sam zaljubljen u tebe. Želim da se vjenčamo i da ti rodiš moju djecu'", piše Presley u knjizi From Here to the Great Unknown, koja je objavljena u utorak, 8. listopada. "Nisam ništa odmah komentirala, ali onda sam rekla: 'Stvarno sam polaskana, ne mogu ni govoriti.' Do tada sam već i ja osjećala da sam zaljubljena u njega", poručila je.

Presley i Keough zatim su se sporazumno razveli, a ona je započela vezu s Jacksonom.

"Rekao mi je da je još uvijek djevac"

U jednom dijelu napisala je da je pjevač bio djevac. "Michael mi je rekao da je još uvijek djevac", piše Presley u knjizi. "Mislim da je poljubio Tatum O'Neal i imao je nešto s Brooke Shields, što nije bilo fizički osim poljupca. Rekao je da je Madonna jednom pokušala s njim, ali ništa se nije dogodilo. Bila sam prestravljena jer nisam htjela napraviti krivi potez", poručila je.

Razveli se nakon dvije godine

Par se vjenčao u svibnju 1994. kad je Jackson imao 35, a Presley 25 godina, samo nekoliko tjedana nakon njenog razvoda od Keougha. U braku su bili više od dvije godine prije nego što su finalizirali razvod u kolovozu 1996.

Podsjetimo, Lisa je umrla u 54. godini nakon što je doživjela srčani udar u svom domu. Vijest o njezinoj smrti stigla je nekoliko sati nakon što je završila u bolnici. Njezina glazbena karijera započela je debitantskim albumom To Whom It May Concern iz 2003. Slijedio je album Now What iz 2005., a oba su dospjela među 10 najboljih na Billboardovoj ljestvici albuma 200. Treći album Storm and Grace objavljen je 2012.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.