Messijeva žena objavila obiteljsku fotku nakon što je Argentina osvojila Copa Americu

Foto: Instagram

Antonela Roccuzzo oglasila se na Instagramu nakon što je Argentina osvojila Copa Americu.

Objavila je fotografiju sa suprugom Lionelom Messijem i njihovo troje djece. "Šampioni. Idemo, Argentina", napisala je u opis objave.

Zajedno su od srednje škole

Lionel Messi još od srednje škole ljubi samozatajnu Antonelu. Upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj je često pisao ljubavna pisma.

Za razliku od mnogih drugih supruga nogometaša, Antonela pokušava čim više izbjegavati medije i javnost. Messi ju je javnosti prvi put predstavio 2008. godine i tad je privukla veliku pozornost. Ipak, ostala je samozatajna te detalje o njihovom privatnom životu otkriva tek na Instagramu. Studirala je stomatologiju, no taj je studij prekinula kako bi se posvetila komunikologiji. Naposljetku je odustala i od toga te se posvetila manekenstvu.

Messi i lijepa Argentinka zajedno imaju tri sina. Najstariji Thiago rođen je 2012. godine, a tri godine kasnije na svijet je stigao i Mateo. 2018. godine dobili su i trećeg sina, Cira. Vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju.

Messi plakao jer je morao izaći iz igre

Podsjećamo, Argentina je u finalu nakon produžetaka pobijedila Kolumbiju 1:0, a jedini pogodak zabio je Lautaro Martinez u 112. minuti. No posebnu pažnju privukao je upravo Messi koji je u 66. minuti morao izaći iz igre zbog ozljede gležnja, a kamere su ga potom uhvatile kako na klupi nezaustavljivo plače. Srećom po Messija, Argentina je i bez njega uspjela nadigrati Kolumbiju i osvojiti drugi uzastopni naslov na Copa Americi te 16. ukupno. Nakon utakmice je Messi kao kapetan podigao trofej, koji je njemu bio ukupno 45. u karijeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.