Michael Douglas otkrio kako je upoznao Catherine Zetu-Jones

Foto: EPA

MICHAEL Douglas i Catherine Zeta-Jones u braku su već 24 godine, a glumac je jednom prilikom otkrio kako je izgledao početak njihove ljubavi. 

Naime, par se upoznao 1998. godine na francuskom Deauville Film Festivalu. Douglas je ispričao kako je, prije nego što je stigao na festival, pogledao film Zorro u kojem je glumila Zeta-Jones pa je zamolio svoju asistenticu da sazna hoće li ona biti u gradu. 

"Dolazi li sama i mogu li s njom popiti piće?" 

"Upravo sam vidio, tri tjedna prije nego što sam došao na festival, ovaj film Zorro. Mon Dieu!" rekao je Douglas dok je primao priznanje na festivalu.  

"Kada sam stigao podržati naš film - mislim da je to bilo Savršeno ubojstvo - pogledao sam katalog i vidio da Zorro igra sljedeće večeri, pa sam pitao svoju asistenticu: 'Možeš li saznati dolazi li Catherine Zeta-Jones?' A dolazi li sama i mogu li s njom popiti piće?' Ostalo je povijest", ispričao je glumac jednom prilikom. 

Par se vjenčao 2000. godine te imaju 24-godišnjeg sina Dylana i 21-godišnju kćer Carys, a glumica je povodom sinovog rođendana nedavno objavila nikad viđenu obiteljsku snimku koja je raznježila fanove. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.