Michaela Ballacka optužili da je u vezi s bivšom curom pokojnog sina, oglasio se

Foto: Instagram

Bivša zvijezda Chelseaja i Bayerna Michael Ballack (48) odgovorio je na glasine da je njegova 23-godišnja životna partnerica Sophia Schneiderhan bivša djevojka njegovog pokojnog sina.

Neki strani mediji objavili su da se Michael zbližio sa Sophijom nakon što je njegov sin Emilio poginuo u nesreći u Lisabonu 2021. godine. Napisi da je Sophia ranije hodala s Ballackovim sinom natjerali su bivšeg nogometaša da se oglasi po tom pitanju. Potvrdio je da su u vezi, ali demantirao da je ona ranije bila s njegovim sinom.

Negira da je Sophia bila s njegovim sinom

"Zbog nedavnih medijskih napisa osjećam se ponukanim dati sljedeće pojašnjenje: Moja životna partnerica Sophia niti je bivša djevojka mog pokojnog sina niti je bila njegova prijateljica. Poduzet ćemo pravne mjere protiv ovih neistina i molimo vas da poštujete našu privatnost", napisao je Michael na Instagramu.

Schneiderhan sa svojom majkom Anke vodi brend dodataka prehrani Wonderbear, a radila je i kao model. Njezin otac Reinhard je kirurg i bivši šef škole surfanja. Nekoć je imao tri škole surfanja u južnoj Francuskoj. 

Emilio je bio jedan od trojice sinova koje je Ballack dobio s bivšom suprugom Simone Lambe, od koje se razveo 2012. godine. Doživio je nesreću vozeći quad u blizini Lisabona i poginuo je na licu mjesta.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.