Michelle iz serije Allo Allo proslavila 72. rođendan, teško biste je prepoznali

Foto: Press/Instagram

"SLUŠAJTE pažljivo, ovo ću reći samo jednom", rečenica je po kojoj pamtimo lik Michelle Dubois, članice francuskog Pokreta otpora u seriji Allo Allo, koju je tumačila britanska glumica Kirsten Cooke. Glumica je ovih dana proslavila 72. rođendan, a čestitke joj je uputila kolegica Vicki Michelle​​​​​​​ (73) koja je u seriji glumila konobaricu Yvette. 

"Slušajte pažljivo, sretan rođendan prekrasnoj Kirsten Cooke. Velika glumica i krasna prijateljica, fantastična u seriji Allo Allo", napisala je Vicky uz zajedničku fotku na kojoj poziraju s Francescom Gonshaw, koja je glumila konobaricu Mariju u seriji. 

Inače, glumica je odrasla u Zapadnom Sussexu u Engleskoj, a završila je glumu na Akademiji dramske umjetnosti Webber Douglas u Londonu. Nakon što je završila serija, glumila je u kazališnoj predstavi Allo Allo s većinom glumačke ekipe te u specijalu Povratak Allo Alloa iz 2007. godine.  

Inače, prošle su čak 42 godine otkako je emitirana prva epizoda serije koja se na BBC-u kroz devet sezona sve do 1992. godine, a zavoljeli su je gledatelji diljem svijeta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.