Mick Jagger (81) uživa u društvu 7-godišnjeg sina, pratili su mačevanje na Igrama

Foto: Profimedia

Legendarni pjevač Rolling Stonesa Mick Jagger viđen je na Olimpijskim igrama, a imao je i posebnu pratnju. Naime, na tribinama je sjedio sa svojim 7-godišnjim sinom Deverauxom. Gledali su mačevanje i uživali u zajedničkim trenutcima, piše Daily Mail.

Roker je nedavno u društvu 44 godine mlađe partnerice, koreografkinje Melanie Hamrick, proslavio svoj 81. rođendan. U njezinom društvu se pojavio i na uvodnoj ceremoniji Olimpijskih igara čiji je domaćin bio Louis Vuitton.

Otac je osmero djece

Podsjećamo, Mick Jagger je otac osmero djece čiji se raspon dobi kreće od šest do 52 godine. Najmlađeg sina Deverauxa dobio je 2016. sa svojom sadašnjom djevojkom Melanie Hamrick. Krajem prošle godine podijelio je neke lekcije koje je naučio o roditeljstvu i priznao je, u intervjuu za The Guardian, da se njegov pristup očinstvu promijenio tijekom godina.

"Malo izađete iz prakse, to nije kao vožnja bicikla", izjavio je. Frontmen Rolling Stonesa istaknuo je da je uživao promatrati kako njegova djeca razvijaju nove strasti dok su odrastala. Međutim priznao je da je bilo nekoliko trenutaka u životima njegove djece koje je propustio zbog svoje karijere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.