Mila Kunis o roditeljskim brigama: Imam spreman plan u slučaju katastrofe

Foto: Profimedia

Poznati holivudski par Mila Kunis i Ashton Kutcher imaju dvoje djece - 10-godišnju kćer Wyatt Isabelle i 7-godišnjeg sina Dimitrija. O svom privatnom životu ne govore često u javnosti, no nedavno je Mila podijelila svoje roditeljske brige za Entertainment Tonight.

"Stalno brinem za svoju djecu, više od toga ne mogu. Izgorjet ću u tom slučaju", rekla je ona te dodala: "Ashton kaže da ja stalno paničarim u raznim situacijama i da imam spreman plan u slučaju katastrofe." U jednom trenutku voditeljica se našalila: "Ne brini, kada dođu u tinejdžerske godine, bit će bolje", no poznata glumica nije se složila s njom. 

Ashton je ranije ispričao da "ne stvaraju bogatstvo za djecu", a novac će "nakon smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge korisne stvari". Rekao je i da ako njihova djeca požele pokrenuti posao i pokažu im da imaju dobar poslovni plan, uložit će u njega, ali novac neće dobiti tek tako, pisao je The Independent.

Otkrili su da nisu često kupali svoju djecu

Prije nekoliko godina Mila Kunis i Ashton Kutcher privukli su pažnju javnosti svojom izjavom. Naime, u podcastu Armchair Expert otkrili su da su svoju djecu, kad su bila mala, kupali samo kad su bila vidno prljava. 

"Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa", izjavila je tada. "Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla", dodao je Ashton. 

Krajem svibnja snimljeni su u rijetkom izlasku sa svojom djecom. Bili su na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu, nakon koje su nasmijani pozirali fotografima. To je bio prvi put da je par poveo svoju djecu na neki događaj na kojem su znali da će biti fotografirani.

Poznati par ima neobičnu ljubavnu priču

Mila Kunis i Ashton Kutcher imaju neobičnu, ali romantičnu ljubavnu priču. Poznaju se još od tinejdžerskih dana kada su zajedno glumili u seriji Lude sedamdesete. U seriji, koja se snimala od kraja devedesetih, glumili su par, da bi na kraju i u stvarnom životu to postali. Mila je tada imala 14, a Ashton 19 godina.

Ranije su izjavili da, dok su bili tinejdžeri, nisu osjetili kemiju među sobom. Njihova romansa započela je tek 2012. Par se vjenčao u tajnosti 2015. godine, nakon što se Kutcher razveo od 16 godina starije Demi Moore. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.