Milijarderka (84) snimljena u izlasku s 27 godina mlađim dečkom, šokirala izgledom

Foto: Profimedia

MILIJARDERKA Jocelyn Wildenstein (84) snimljena je u izlasku sa svojim zaručnikom, modnim dizajnerom Lloydom Kleinom (57). Fotografi su ih uhvatili u Parizu dok su išli na večeru.

Za izlazak je Jocelyn izabrala crnu odjevnu kombinaciju - nosila je crne kožne hlače, crni sako i prozirnu majicu. Lloyd se uskladio s njom pa je također izašao u crnom. Fotografije su se ubrzo proširile internetom i šokirale mnoge. Ljudi pišu da Jocelyn izgleda kao "karikatura".

Par je nedavno bio na jednoj od modnih revija u sklopu Tjedna mode u Parizu. Jocelyn se i tad pojavila u crnom i privukla pažnju izgledom.

>>Fotografi objavili neobrađene fotke milijarderke (84) koja negira plastične operacije

Mnogi je prozivaju zbog plastičnih operacija

Mnogi je često prozivaju zbog estetskih operacija. Jocelyn je prije nekoliko godina u razgovoru za Daily Mail negirala da je išla na plastične operacije. Tada je Klein rekao da Jocelyn cijelo vrijeme isto izgleda i da nikad nije ništa promijenila na svom licu. Kada su je izravno pitali je li bila na ikakvim kozmetičkim korekcijama, ona je odgovorila da nije.

"Pogledajmo moje stare slike. Naravno da sam tada bila ljepša. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama, ali i dalje ćete na tim slikama vidjeti iste oči, visoke obraze i isti nos", rekla je. Jocelyn se proslavila nakon razvoda od francuskog milijardera i trgovca umjetninama Aleca Wildensteina 90-ih godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.