Millie Bobby Brown otkrila novo prezime na Instagramu, fanovi su oduševljeni

Screenshot: Instagram

Millie Bobby Brown, zvijezda Stranger Thingsa, poznata po liku Eleven, objavila je nekoliko fotografija na Instagramu i oduševila svoje fanove. Otkrila je mali dio atmosfere sa snimanja nove, pete sezone poznate Netflixove franšize koja bi trebala izaći 2025. godine. Njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje zbog nastavka serije, no jedna stvar ih je posebno iznenadila.

Iznenadila je fanove novim prezimenom

Naime, poznata glumica je objavila fotografiju na kojoj je prikazana ploča s natpisom "Millie Bobby Brown Bongiovi", što bi značilo da je na svoje ime dodala i prezime svog supruga Jakea Bongiovija, sina Jona Bon Jovija. "Ajme tvoje ime", "Ovo zvuči tako moćno", pisali su joj oduševljeni obožavatelji. "Ovo je tako teško za izgovoriti", našalio se netko. 

Također, bili su sretni jer im je dala mali uvid u nastavak Stranger Thingsa. Na prvoj fotografiji pozirala je s krvavim nosom: "Crvena svjetla! Krvavi nos! Konačno snimanje pete sezone", "Sigurna sam da će Eleven biti odlična u nastavku. Mislim, uvijek je", pisali su joj pratitelji. 

Vjenčali su se u tajnosti

Podsjećamo, početkom travnja ove godine saznalo se da su Millie i Jake zaručeni, a zatim su se vjenčali u tajnosti krajem svibnja ove godine. "Bila je to vrlo skromna, romantična ceremonija s najbližim članovima njihovih obitelji", rekli su izvori za The Sun i dodali da par planira veću proslavu krajem godine. Zajedno su od 2022. godine, a prije toga su bili prijatelji.

Kasnije je glazbenik Jon Bon Jovi otkrio detalje vjenčanja. "Sjajni su, apsolutno su fantastični", rekao je Bon Jovi (62) za BBC-jevu emisiju The One Show. "Bilo je to vrlo malo, obiteljsko vjenčanje i mladenka je izgledala prekrasno i Jake je presretan", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.