Minea i Alen Bičević izbacili zajedničku pjesmu: "Dogodilo se totalno ludilo"

Foto: Press

GRUPA Joy i Minea objavili su zajednički singl Daj mi jedan dan, autora Denisa Dumančića i Faye. Aranžman je radio Vedran Baotić, dok je spot osmislio Tomislav Pović. Inače, pjevač grupe Alen Bičević pobijedio je u showu Tvoje lice zvuči poznato, gdje je Minea bila članica žirija.

"Kad se spojite s Alenom Bičevićem, dogodi se totalno ludilo. Tako je bilo i na snimanju pjesme i spota Daj mi jedan dan. Nekad se dvije energije povežu i nastane totalna pozitiva. Posebno sam uzbuđena zbog ovog dueta i suradnje s grupom Joy, jako me vesele svi ti naši zajednički trenuci. Ovo je jedna od onih pjesama s kojom ne možete pogriješiti jer ste sigurni da su sve kockice sjele na svoje mjesto. A Alena sam toliko zavoljela da se veselim svakom našem druženju, zajedničkom nastupu i svemu što nas još čeka...", kaže Minea.

Ni Alen nije štedio na komplimentima za kolegicu: "Biti Minein fan od mladih dana, a sada imati priliku snimiti zajedničku pjesmu, upoznati ju, smijati se s njom i zabavljati… To je stvarno ostvarenje sna. Dobili smo pravu pjesmu kao stvorenu za nas dvoje, pritom se sprijateljili, gdje ćeš bolje."

I pred grupom Joy i pred Mineom je radno ljeto tijekom kojeg će svirati diljem Hrvatske, a posvetit će se i promociji zajedničke pjesme. Daj mi jedan dan naći će se na novom studijskom albumu grupe Joy, a Minea će uskoro svoju publiku iznenaditi i novim samostalnim singlom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.