Mirko Fodor u Dobro jutro, Hrvatska sa zavojem na ruci. Otkrio što mu se dogodilo

Foto: Facebook

Mirko Fodor u Dobro jutro, Hrvatska pojavio se sa zavojem na ruci, što je zabrinulo dio gledatelja.

"Dobro jutro vam ovog četvrtka žele Zlata i ozlijeđeni Mirko! Budite nam zdravi, i dobre volje i nek vas sreća prati!" napisali su na Facebook profilu emisije.

Dobro jutro vam ovog četvrtka žele Zlata i ozlijeđeni Mirko! Budite nam zdravi, i dobre volje i nek vas sreća prati! #uzivo #dobro #dobrojutro #voditelji

Objavljuje Dobro jutro, HrvatskaSrijeda, 23. listopada 2024.

Čavao u ruci

"Nije čavel v glavi, ali jest u Mirkovoj ruci, ali hrabro se drži i ne propušta jutra uz Zlatu i vas, dragi gledatelji i pratitelji...", dodali su kasnije uz snimku na kojoj voditelj objašnjava što mu se dogodilo. "Dobro je, oporavljam se. Nije bilo ništa strašno. Nije bio čavel v glavi nego je bio čavel v ruci. To se događa kad si je čovjek sam svoj majstor, popravlja po kući, gradi, cijepa… Mnogima se to događa pa pazite da se ne povrijedite", rekao je.

Ozlijeđeni Mirko

Nije čavel v glavi, ali jest u Mirkovoj ruci, ali hrabro se drži i ne propušta jutra uz Zlatu i vas, dragi gledatelji i pratitelji...🤩❤️ #uzivo #dobro 3dobrojutro #voditelji #ozljeda

Objavljuje Dobro jutro, Hrvatska u Četvrtak, 24. listopada 2024.

"Brz oporavak želim", "Dobro jutro Hrvatska, iz Njemačke, brz oporavak želim", "Neka Mirko ozdravi što prije", "Simpatični čovječe, brz oporavak ti želim", "Dragi Mirko, želim brz oporavak", komentirali su gledatelji ispod fotografija i snimaka na kojima se vidio zavoj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.