"Mislio sam da će mi dati otkaz": Američki glumac rasplakao Stevena Spielberga

Screenshot/Foto: YouTube/EPA

SETH ROGEN mislio je da će dobiti otkaz na licu mjesta kad je rasplakao Stevena Spielberga na setu njegovog novog filma The Fabelmans, a u The Tonight Showu Jimmyja Fallona ispričao je što se dogodilo.

Rogen glumi Bennieja Loewyja, lika koji je inspiriran Spielbergovim ujakom, čije je pravo ime Bernie, a priznao je da je postao "malo nervozan" glumeći pred slavnim redateljem.

Objasnio je da nije znao kakvu će mu povratnu informaciju dati, ali nije prošlo dugo prije nego što je to doznao.

Spielberg nekontrolirano jecao

"Prvog dana, počeli smo snimati, odradili smo scenu i ja dođem do njega kako bih dobio povratnu informaciju. A on samo nekontrolirano jeca", ispričao je.

Glumac je odmah počeo vrtjeti razne scenarije u glavi i nijedan nije bio dobar, a bio je uvjeren da mu je prvi dan snimanja ujedno i posljednji.

Mislio je da će dobiti otkaz

"Pomislio sam: 'O, ne. Toliko sam loš da zbog mene plače i sad će mi dati otkaz. Sigurno misli da je ovo velika pogreška", prisjetio se.

Srećom po glumca, plakanje nije uvijek pokazatelj nečeg lošeg, a kako se ispostavilo, upravo je briljantnost Rogenove izvedbe navela Spielberga na suze.

"To je toliko duboko osoban film da je on zapravo puno plakao. Kad su se scene odvijale, on bi plakao", otkrio je glumac.

Kakav je osjećaj rasplakati Spielberga?

Rogen je ispričao kako nikad nije mislio koliko će se dobro osjećati zbog toga što je uspio rasplakati redatelja te dodao: "Sad bih ga rasplakao da mogu."

Podsjetimo, Fabelmans je poluautobiografski Spielbergov film, a prati mladića Sammyja koji otkriva potresnu obiteljsku tajnu koja ga gurne u svijet filmova. Fabelmans je osvojio Zlatni globus za najbolji film, a Spielberg je na istoj dodjeli nagrada proglašen najboljim redateljem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.