Mladenci prošetali Bečom, a fanovi Taylor Swift ih pratili i pjevali im. Video je hit

Screenshot: TikTok

TikTokom kruži video mladog para koji je na dan svog vjenčanja u Beču postao prava senzacija. Mladenka i mladoženja, odjeveni u vjenčanicu i odijelo, šetali su ulicama Beča, dok su ih pratile tisuće obožavatelja Taylor Swift. Svi zajedno pjevali su njen hit Love Story. U jednom trenutku svi su zaplesali i snimali sretni par.

@thea_touma cutest swifties in Vienna💖🥹💖🥹💖🥹💖🥹💖 #erastourtaylorswift #vienna #swifties #couple #lovestory #fyp ♬ original sound - Théa Touma

Ove snimke postale su viralne na društvenim mrežama s milijunima pregleda. "Ovo je najbolje vjenčanje 2024. godine", "Preslatko je", "Ovo je savršen način da se loša situacija pretvori u nezaboravnu uspomenu", "Zamislite da mlada sada baci buket", samo su neki od komentara.

@mariell.isabell That was one of the most beautiful experiences I've ever had. love always wins! 🤍 #erastourvienna #vienna #taylorswift #swifttok @Taylor Swift @Taylor Nation ♬ Originalton - mariell

Na asfaltu ispisivali poruke

Njezini obožavatelji koji su tužni zbog otkazanih koncerata okupljali su se i oko stadiona Ernst Happel u Beču, gdje je 34-godišnja pjevačica trebala pjevati. Na asfaltu ispred stadiona kredom su ispisali brojne poruke. "Borimo se zajedno", "Taylor, vrati se", "Za*ebite teroriste", samo su neke od poruka.

Okupirali su i ulice Beča gdje su se družili i glasno pjevali njezine pjesme. Snimali su se i objavljivali videa na TikToku. "U tišini plačemo, ali glasno pjevamo", napisala je jedna obožavateljica. Neki korisnici TikToka su ih podržavali te izražavali žaljenje što i oni nisu s njima u toj gomili ljudi: "Šaljem puno poljubaca za vas", "Ovo je tako slatko".

Beč nudi razočaranim fanovima besplatne ulaze u klubove, hranu i poklone

U Beču su htjeli utješiti sve koji su stigli iz raznih zemalja Europe i svijeta. Na službenim stranicama grada Beča objavljeno je da su sve izložbe i modne revije besplatne za posjetitelje s kupljenim kartama za koncert.

Grad je također omogućio besplatan ulaz na stadion Wiener Stadionbad za sve koji pokažu kartu za koncert, dok će oni željni zabave moći besplatno ući u neke klubove uz kupljenu kartu. Također, neki ugostitelji nude besplatnu hranu i piće uz predočenje ulaznice za koncert, a jedna trgovina nakita dijeli besplatne ogrlice.

Uhićen je još jedan mladić

Podsjećamo, koncerti Taylor Swift u Beču otkazani su zbog straha od terorističkih napada. Dvojica muškaraca uhićena su zbog planiranih napada, a tisuće fanova Taylor Swift razočarane su zbog otkazivanja koncerata, koji su se trebali održati 8., 9. i 10. kolovoza. Uhićen je još jedan mladić (18) kojeg se sumnjiči da je sudjelovao u planiranju terorističkog napada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.