Mladenka iz BiH kojoj je nećakinja vikala da se ne uda: Previše je vezana za mene

Screenshot: Zoka foto-video studio

Nakon što se društvenim mrežama proširio video s jednog vjenčanja u Čitluku u Bosni i Hercegovini, a sve zbog djevojčice koja je imala poruku za mladenku pred oltarom, oglasili su se mladenci Dora i Ivan.

Naime, Dorina nećakinja je tijekom ceremonije u crkvi u jednom trenutku viknula: "Nemoj, tetka, nemoj, molim te." Dora je u razgovoru za Večernji.ba ispričala kako nije očekivala da bi moglo doći do takve situacije.

 

"Svi smo ostali iznenađeni jer nismo očekivali da će ona to reći, da će išta reći. Međutim bila je previše vezana za mene, jer sam je odgajala. Poznato je koliko se tetke vežu uz nećakinje i obrnuto. Njenih šest godina smo provele zajedno, pa sam je i razmazila, ali me ipak iznenadila. Moram vam reći da se od prvog dana nije slagala s Ivanom, jer je znala da ću otići od nje i da moram nastaviti dalje. Sada će morati naći zajednički jezik s njim", ispričala je Dora.

Djevojčica je vjenčanje doživjela jako emotivno

Djevojčica je, kaže Dora, njeno vjenčanje doživjela vrlo emotivno. "Istrčala je iz crkve, bilo je i suza. A čim su došli automobili i počeli trubiti, vratila se i rekla: 'Tetka, ja tebe ne dam, oni su došli, ali ti nećeš izaći'", prisjetila se mladenka.

"Neobično joj je što me neće viđati kad dođe kod bake i djeda. Ali svi smo mi tu, i to će je proći. A kroz smijeh će ovu scenu i ovu popularnost prepričavati za deset, dvadeset godina", zaključila je Dora.

Podsjetimo, snimku je na društvenim mrežama objavio Zoka foto-video studio. Crkvom se prolomio smijeh i pljesak, a djevojčica je uspjela nasmijati i svećenika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.