Mladi katolici u Zagrebu organiziraju Holywin kao odgovor na Halloween, ulaznica 5€

Foto: Facebook/Neva Zganec/PIXSELL

Vjernici u Zagrebu i ove godine organiziraju Holywin kao odgovor na Halloween. Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije poziva katolike da sudjeluju na Holywinu, programu koji se održava u četvrtak 31. listopada i u petak 1. studenoga, na svetkovinu Svih svetih.

Objavljen program

Ovogodišnji slogan je: Svetost pobjeđuje. U četvrtak od 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta, na adresi Ilica 244, održava se Predstava o bl. Miroslavu Bulešiću. 

Dragi mladi! Radosni smo da vas i ove godine možemo pozvati na Holywin - Svetost pobjeđuje! 🕊️ VAŽNE...

Objavljuje Pastoral mladihPonedjeljak, 21. listopada 2024.

U petak je organizirano misno slavlje u Bazilici sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu koje predvodi župnik i rektor Bazilike fra Ivan Marija Lotar OFMConv., s početkom u 19 sati, a izvedba predstave ponovit će se u 20 sati.

Cijena ulaznice je pet eura

UIaznice su već u prodaji, a mogu se nabaviti u Uredu za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije (Vlaška 36) prema sljedećem rasporedu: 25. listopada od 13 do 19 sati, 28., 29. i 30. listopada od 10 do 19 sati te 31. listopada od 7:30 do 13 sati.

Ulaznice su se prodavale i 23. listopada na Studentskom vjeronauku u Župi Duha Svetoga na Jarunu te 24. listopada na Duhovno-duhovitim večerima na Svetom Duhu. Napominju da je broj ulaznica ograničen, a da ulaz na predstavu bez iste nije moguć. 

HOLYWIN 2024. - ULAZNICE Dragi naši! Donosimo informacije o prodaji ulaznica. Cijena je 5€, a broj mjesta...

Objavljuje Pastoral mladihUtorak, 22. listopada 2024.

"Ulaznice se vrlo brzo rasprodaju, zato požuri i osiguraj svoje mjesto", kažu iz pastorala mladih. Cijena ulaznice je pet eura.

Koji je smisao Holywina?

Holywin organizira se unazad nekoliko godina, a osim u Zagrebu, događaj postoji i u Splitu. Prije nekoliko godina don Josip Ulić objasnio je za Slobodnu Dalmaciju što je Holywin i koji mu je smisao.

"Dakle, za Crkvu kada je u pitanju Noć vještica nema mjesta za nikakav liberalizam i priče kao što su 'ma, nama je to samo zezancija'. Nema toga. To je antikršćansko i to treba odbaciti. I to je istina. Papa u miru Benedikt XVI. također je u više navrata oštro kritizirao ovaj, kako on reče, 'antikršćanski' festival", rekao je.

Kazao je kako Holywin želi mlade pozvati na radosno zajedništvo, bdjenje i molitvu, a putem mise, klanjanja i skečeva želi im se pokazati da i oni mogu i da su pozvani biti sveti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.