Širi se video Diddyja s njegovom "posvojenom" kćeri, mnogi zgroženi onim što govori

Screenshot: TikTok

Pojavio se video u kojem Diddy pratiteljima predstavlja svoju "posvojenu" kćer, što je izazvalo zabrinutost za dobrobit djevojčice nakon Diddyjevog uhićenja i optužnice. Prema TMZ-u, Diddy joj nikad nije bio otac unatoč njegovim tvrdnjama.

Video zabrinuo mnoge

@kahlomgd2628 #duet with @unCrazed #pdiddy ♬ original sound - Dù Là Voux

Izvori upoznati sa situacijom rekli su za TMZ da Diddy nikad nije legalno posvojio djevojčicu Avu iz videa od prije pet godina, unatoč tome što je na Instagram Liveu tvrdio da ju je posvojio jer je želio da Ava ima "roditelja Afroamerikanca." U videu Diddy daje Avi poljubac u obraz i kaže da ju je posvojio uz dopuštenje njezine majke, a ona govori da je bila na ulici prije nego što je "tata Combs odlučio postati brižan čovjek".

Video je sada postao viralan na TikToku te mnogi ističu da je snimka jako čudna i zabrinjavajuća. Ava je bila bliska s Diddyjevom djecom, ali Diddy se nikad prema njoj nije ponašao kao roditelj, ni zakonski ni na bilo koji drugi način, piše TMZ.

Diddy ostaje u pritvoru

Diddyja su uhitili savezni agenti u New Yorku i optužili ga u kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Ostat će u pritvoru nakon što je sudac odbio njegovo puštanje uz jamčevinu, a suočit će se s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje.

Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.