Monica Lewinsky opisala aferu s Clintonom u seriji: "Najgori trenuci u mom životu"

Foto: EPA

RYAN MURPHY odlučio je treću sezonu serije Impeachment: American Crime Story posvetiti skandalu koji je pratio Monicu Lewinsky zbog Billa Clintona, ali nije to želio učiniti bez njezinih izjava. Dao joj je priliku da odgovori na sva pitanja koja su joj se nametala u prošlosti, no snimanje serije prisjetilo je Monicu na stare traume koje je proživjela zbog afere. 

Uoči snimanja serije Monica je angažirala psihoterapeuta specijaliziranog za traume kako bi s njom prošao kroz čitav proces. Monica je bila koproducentica treće sezone serije koja se sastoji od deset epizoda, što je bio veliki izazov za nju. 

"Nervozna sam jer će ljudi vidjeti neke od najgorih trenutaka mog života i ponašanje zbog kojeg žalim", rekla je Monica nedavno u intervju za emisiju Today na televiziji NBC. 

Podsjetimo, Linda Tripp je krajem devedesetih snimala telefonske razgovore između Billa Clintona i mlade pripravnice Monice Lewinsky. Snimke je predala tužitelju Kennethu Starru, koji je upravljao istragom o Clintonovoj administraciji. Tako se cijelom svijetu razotkrila afera između oženjenog predsjednika i tada 22-godišnje djevojke. Mnogi su tada krenuli osuđivati, vrijeđati, ali i prijetiti Monici, koja se neko vrijeme morala kriti od javnosti. 

Embed from Getty Images

Lewinsky nije tada htjela biti u centru medijske pažnje. Linda Tripp predstavljala se kao Monicina prijateljica, ali je potajno snimila njihov 22 sata dug razgovor. Naslovnice brojnih novina mjesecima su bile posvećene njihovoj aferi. Mnogo puta Monica je izjavila kako žali zbog svojih postupaka, dok je Bill Clinton rekao kako mu je afera s njom bila kratkotrajna razonoda te je svoj brak s Hillary nastavio kao da se ništa nije dogodilo. 

U seriji Beanie Feldstein glumi Monicu Lewinsky, Sarah Paulson utjelovila je Lindu Tripp, dok Clive Owen glumi Billa Clintona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.