Muž Blanke Vlašić otkrio čije su noge bile na krevetu dok se javljao iz hotelske sobe

Foto: Screenshot VRT/Instagram

U lipnju ove godine belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, suprug Blanke Vlašić, javljao se uživo iz hotelske sobe u emisiju Radio 2 Weekwatchers. Tada su na krevetu u pozadini gledatelji primijetili ženske noge. 

Sada je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekao da su to bile Blankine noge, iako su domaći mediji ranije pisali da je Blanka za vrijeme tog Rubenovog javljanja u emisiju bila u Hrvatskoj.

"To je zapravo naša snaga. Naviknuo sam na pritisak medija u Belgiji. U ovom sam poslu već 15 godina. A Blanka je svjetski poznata sportašica. Takve stvari ne utječu na nas. Čujemo se svakog dana, stalno. Što god ljudi pričali, to nama nije važno", rekao je Ruben. 

On je u Parizu, ali Blanka ne može doći

Belgijski novinar trenutno se nalazi u Parizu zbog Olimpijskih igara, a otkrio je da Blanka neće tamo doputovati.

"Zvali su je da dođe, ali ipak neće. Nije baš zgodno zbog Monda. Tek mu je godina i osam mjeseci. Htjela bi gledati atletiku, a tu su sva finala navečer kada Mondo već mora na spavanje", kazao je.

Podsjetimo, Ruben se javljao iz hotelske sobe u Kölnu kada je izvještavao o Europskom nogometnom prvenstvu. Gledatelji su u pozadini primijetili ženske noge na krevetu. Kad je Ruben shvatio da se na kameri vide noge, pokušavao ih je sakriti približavajući šalicu kave kameri, ali bezuspješno. 

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a belgijski HLN tada je pisao da Ruben nije htio komentirati situaciju.

Blanka i Ruben vjenčali su se 2022. Iste godine dobili su sina Monda. Nakon glasina o mogućoj aferi zbog ženskih nogu na krevetu, Ruben je na društvenim mrežama podijelio fotografiju Blanke i njihovog sina kako sjede u plićaku na plaži u Splitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.