Na Cvjetnom trgu stoji natpis “Sve smo mi Severina”. Postavila ga domaća pjevačica

Foto: Instagram

CIJELA regija je uz Severinu nakon što joj je odlukom Vrhovnog suda oduzeto skrbništvo nad sinom. Sada se oglasila i pjevačica Rebeka Ljiljak, koja je podršku Severini izrazila transparentom.

Transparent se nalazi na Cvjetnom trgu

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu pozirala je s transparentom na kojem piše "Sve smo mi Severina #nopasaran". Pozvala je sve da koriste njen transparent i fotografiraju se kako bi izrazili podršku pjevačici koja se svim snagama bori da vrati skrbništvo.

"Ostavila sam svoj transparent na Cvjetnom trgu pa vi hrabri na društvenim mrežama - dođite, fotkajte se, podržite. Dosta je udruženog kriminala! Danas je to Seve, sutra ste vi", napisala je te u hashtagovima još jednom naglasila da daje podršku kolegici.

Mnogi podržavaju Severinu

Severinu je, između ostalih, podržala i Anđa Marić, koja je prošla kroz sličnu životnu situaciju.

"Draga, moram ti reći da iskreno suosjećam s tobom, ali da to ništa ne znači! To je farsa i laž koju radi sud, umjetna tvorevina koja nema veze s pravdom. Prošla sam to 3 puta, potpuno oduzimanje skrbništva i vidi sad. Jači smo nego ikad.

Sve to je pobjeda za tebe u očima tvojeg djeteta. Vidjet ćeš. Sada točno kužim kakve svinjarije radi njegov tata. Ne bi se na njegovom mjestu toliko zamjerala mladom dečku i stala između njega i njegove mame - posljedice u njihovom odnosu su skoro nepopravljive. Vidjet ćeš", napisala je glazbenica na Instagramu.

>> Severina poslala otvoreno pismo Vrhovnom sudu, iznijela je teške optužbe

>> Šef Vrhovnog suda napao Severinu: Popularna je i imućna. Nije mala i nemoćna ženica

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.