Na koncertima Coldplaya u Beču bit će stroge sigurnosne mjere, svi će biti pregledani

Foto: Profimedia

Četiri koncerta britanske grupe Coldplay, koji počinju sutra, održat će se u Beču uz pojačane mjere sigurnosti zbog nedavnih terorističkih prijetnji koje su dovele do otkazivanja nastupa američke zvijezde Taylor Swift u austrijskom glavnom gradu.

Detaljni pregledi

Policija je danas objavila da će obožavatelji biti podvrgnuti detaljnim pregledima i dužem čekanju. Oko stadiona Ernst Happel, gdje je Swift trebala nastupiti, postavit će se barijere, a promet će biti ograničen.

Austrijska obavještajna služba također provjerava osobe koje rade na stadionu i u njegovoj blizini. Jedan od dvojice mladića osumnjičenih za planiranje terorističkog napada na koncertu Taylor Swift radio je na postavljanju pozornice.

Koncerti su rasprodani

Coldplay bi trebao nastupati u Beču sutra, u četvrtak, subotu i nedjelju, pred oko 60.000 obožavatelja svake večeri. Iako ne postoji konkretna prijetnja bendu, policija će biti prisutna u uniformama i civilu kako bi zajamčila sigurnost članova grupe.

"Tako sam sretan što sam u Beču", napisao je pjevač grupe Chris Martin na društvenoj mreži X uz svoju fotografiju objavljenu danas.

Taylor Swift gošća iznenađenja?

Podsjetimo, šuška se da bi se pjevačica mogla pojaviti kao gošća iznenađenja. Kleine Zeitung piše da se koncerti poklapaju s datumima na koje je Taylor slobodna. Njezin zadnji koncert u sklopu europskog dijela turneje održat će se danas u Londonu.

Brojni obožavatelji razočarani zbog otkazanih koncerata

Brojni obožavatelji bili su razočarani zbog otkazanih koncerata, a dodatno ih je naljutila činjenica da se Taylor nije oglasila o tome te je u Londonu organizirala privatnu zabavu za svoj tim. 

Taylor trenutno održava koncerte u Londonu, nakon što su sva tri koncerta u Beču otkazana zbog terorističkih prijetnji. Održat će pet koncerata na Wembleyju. Na prvom londonskom koncertu na pozornici joj se pridružio pjevač Ed Sheeran, koji je nedavno održao koncert na zagrebačkom Hipodromu, a zajedno su otpjevali tri pjesme. Londonska policija izjavila je da će kontrola ulaznica biti pojačana, kao i dodatne sigurnosne mjere oko stadiona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.