Na krovu postavio dječje igralište: Zoran Mamić ima troje djece i unuku

Foto: Denis Kapetanovic/Armin Durgut/PIXSELL

ZORAN MAMIĆ je na mansardi zgrade u Mostaru, u Ulici kardinala Stepinca, postavio pergolu, jacuzzi i igralište za djecu.

Za koga je uopće Mamić postavio igralište?

U obitelji Zorana Mamića dvoje je male djece, kćer i unuka. Prije dvije godine dobio je kćer sa Senkom Mandić, s kojom je u vezi od ljeta 2019. godine. Senku je navodno upoznao u Dubaiju, gdje je radila u luksuznom francuskom restoranu, a za njenu se trudnoću doznalo kad su se skupa pojavili na božićnom domjenku Dinama.

Brak s Vanjom Horvat

Osim kćeri, koja mu je treće dijete, tu je i unuka Zorana Mamića. Njegova kći Nina, koju je dobio u braku s dizajnericom interijera i stomatologinjom Vanjom Horvat, 2018. je s reperom Josipom Jakopecom dobila kćer Vitu, a Vanja Horvat je jednom prilikom komentirala kako je Nina "opuštenija majka od nje".

Nina, koja je završila studij grafičkog dizajna na akademiji Nuova Accademia di Belle Arti u Milanu, a potom upisala DJ akademiju u Berlinu, tri mjeseci nakon rođenja kćeri prekinula je s Josipom Jakopecom.

S Vanjom Horvat Mamić ima i sina Brunu, koji već godinama živi u Nizozemskoj.

Mamić i Horvat su prekinuli 2010., nakon 17 zajedničkih godina. Četiri godine nakon razvoda Mamić se oženio s Anom Šikić, ekonomisticom, a taj brak je potrajao svega dvije godine. Nakon toga ga se povezivalo s manekenkama Anticom Filipović Grčić i Darijom Crnjaković, no te veze nisu potrajale.

Tia Mamić nedavno je s djecom posjetila Mostar

Tia Mamić, supruga Zoranovog nećaka Marija Mamića, nedavno je s djecom bila u Mostaru, odakle je objavila i nekoliko fotki. Tia i Mario su u braku od 2017. godine, a prije braka su bili u vezi godinu dana.

Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Dominica, a Mario iz braka s voditeljicom Monikom Olujić ima sinove Josipa i Jakova.

Prije dva mjeseca Tia je objavila da ona i suradnica obustavljaju proizvodnju kozmetičkih proizvoda koje su prodavale pod brendom Bela Glow. Ona i njena poslovna partnerica Lada Mitrašinović kao razlog su navele "političku-ekonomsku situaciju koja je pogodila cijeli svijet".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.