Šokantno ubojstvo i susret starih (ne)prijateljica. Na RTL-u kreće nova domaća serija

Foto: Press

Večeras na RTL-u počinje emitiranje nove domaće serije Sjene prošlosti. Radnja prati priču o prijateljstvu, osveti, ljubavi, moći i tajnama, koja je prožeta misterijem.

Kreće potraga za ubojicom

Serija počinje zabavom u dvorištu vile, a dobru atmosferu među gostima iznenada prekida šokantan zločin. I dok identitet žrtve gledateljima ostaje nepoznat, kreću istraga i potraga za ubojicom.

Odabrani svjedoci u policijskoj postaji prepričavaju događaje koji su, po njihovom mišljenju, doveli do zločina. U središtu kaosa koji je nastao četiri su nekadašnje srednjoškolske prijateljice – Marta, Paula, Ana i Olga.

Ponovni susret

Marta (Jelena Perčin) je moćna i manipulativna žena, koja će napraviti sve što je u njezinoj moći da dobije ono što želi, makar to značilo da mora povrijediti svoje najmilije. I dalje se druži s Anom i Paulom, no i njih samo iskorištava.

Paula (Dajana Čuljak) se trudi biti Martina kopija, voli tračeve i uživa u tuđoj nesreći, no puno je emotivnija od Marte i nema samokontrolu kao ona, pa teško skriva svoje intrige. Ana (Ana Maras Harmander) nije toliko sklona manipulacijama i svi je malo podcjenjuju, no zapravo je inteligentna i prijateljski nastrojena.

S druge strane, uspješna ginekologinja Olga (Marina Fernandez) empatična je i emotivna. No u sebi već gotovo dva desetljeća nosi ljutnju zbog nepravde koju su joj nanijele upravo one za koje je mislila da su joj iskrene prijateljice.

Ponovni susret na sprovodu pokrenut će lavinu događaja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.