Na Severinin koncert na Krku došao i Luka Dončić, obećao joj dres za sina

Foto: Matea Smolčić Senčar i Marin Ćuk/Premier Media Group

Severina je sinoć nastupala u klubu Diamond na Krku, gdje ju je, uz tisuće posjetitelja, slušao i slovenski košarkaš Luka Dončić.

"Često nam se događa da je publika glasnija od nas, a sinoć su nadmašili sami sebe i nas. Bilo je lijepo vidjeti ljude iz svih dijelova Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Nizozemske, Bosne i Hercegovine; to je samo ono što sam uspjela pohvatati. A bio je i naš i vaš, svjetski Luka Dončić, kojeg bih ovim putem htjela podsjetiti da mi je obećao dres za mog sina", kazala je vidno raspoložena Severina nakon koncerta, istaknuvši da se doista sjajno provela. 

"Meni je bilo fenomenalno. I mom bratu Edvinu također", naglasila je, misleći na Edvina Softića, svog nekadašnjeg menadžera. Inače, Luka Dončić veliki je fan Severine. Upravo je ona zabavljala njegovo društvo na privatnoj zabavi nakon potpisivanja produžetka ugovora s Dallas Mavericksima 2022. godine.

Nakon Severine večeras na Krku nastupa Milica Pavlović, a potom, idućih dana, dolaze i Nucci, Grše, Prljavo kazalište, Dragana Mirković...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.