Incident u španjolskom MasterChefu. Na snimanju su se 44 osobe otrovale hranom

Screenshot: YouTube

U ŠPANJOLSKOJ verziji kulinarskog showa MasterChef došlo je do incidenta. Natjecatelji su 19. siječnja za zadatak dobili da pripreme jela prema jelovniku chefa Rakela Cernichara za 120 zaposlenika gradskog akvarija i muzeja Oceanogràfic. Ta je epizoda emitirana na televizijskom kanalu RTVE početkom tjedna.

Jeli morske plodove

Međutim, pripremanje jela s morskim plodovima pošlo je po zlu. Čak 44 osobe otrovale su se hranom tijekom snimanja te epizode. Jeli su kamenice, školjke, dagnje i alge, piše Il Corriere della Sera.

"Morao sam ići na Hitnu. U tri dana smršavio sam pet kilograma", "Hvala MasterChefu na najgorem gastronomskom iskustvu koje sam doživio u životu", pišu ljudi po društvenim mrežama. 

Oglasila se produkcijska kuća

Shine Iberia, produkcijska kuća koja je zadužena za show, oglasila se rekavši da se ovo rijetko događa. "Jako nam je žao zbog nelagode koju su iskusili neki gosti nakon snimanja emisije u Valenciji. Ovo je apsolutno izniman slučaj u 11 godina snimanja španjolskog MasterChefa", objavila je.

Ministarstvo zdravstva provodi istragu da vide zbog čega je došlo do trovanja hranom, ali još uvijek nisu utvrdili što se točno dogodilo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.