O Mamićima svjedočila i Senka Bjelica. S bivšim trenerom Osijeka u braku je 27 godina

Foto: Borna Jaksic/Igor Kralj/PIXSELL

Senka Bjelica, supruga Nenada Bjelice, bivšeg trenera Dinama i Osijeka, svjedočila je na suđenju braći Mamić na Županijskom sudu u Osijeku. 

Senka je govorila o računu u Švicarskoj koji ona i suprug imaju, na koji su uplaćivani određeni iznosi kao naknade za skauting. Senka se na sudu pojavila s detaljima modnog brenda Yves Saint Laurent.

Bjelica ju je upoznao preko sestre

Ona i Bjelica u braku su 27 godina. Upoznali su se 1995. preko Nenadove sestre, kojoj je Senka bila najbolja prijateljica, a vjenčali nakon dvije godine veze. Obitelj je tijekom godina živjela u više zemalja, poput Španjolske, Njemačke i Austrije, a Senka je supruga pratila gdje god bi igrao, a kasnije i trenirao. Ipak, najviše su se zadržali u Klagenfurtu, gdje je Senka sa sinovima ostala živjeti i nakon što je Bjelica preuzeo Osijek.

"Ovo je naša baza, moja djeca će uvijek ovdje imati dom. No, Hrvatsku ćemo uvijek smatrati svojom domovinom", rekao je on tad u jednom intervjuu.

"Kućanske poslove obavlja moja supruga, ona je za to glavna. I u kuhinji je također glavna. Ona je prava profesionalka u svemu što sprema", pohvalio je tad Nenad Senku, koja se ne pojavljuje često u javnosti. Jednom prilikom je otkrio da je ona zaslužna i za njegove modne kombinacije.

Imaju dva sina, 27-godišnjeg Luku i 19-godišnjeg Luana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.