"Najljepša djevojka ikad": Kći (20) Amre Džeko oduševila prvim fotkama na Instagramu

Foto: Instagram

Sofija Vićentijević nedavno je privukla pažnju prvim fotografijama objavljenim na Instagramu. 

Kći Amre Džeko i srpskog poduzetnika Vladimira Vićentijevića na društvenoj mreži ima više od 50 tisuća pratitelja. 20-godišnjakinja je objavila nekoliko fotografija s Mikonosa u Grčkoj. "Predivna si", "Najljepša djevojka ikad", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Amra se 2016. udala za Edina Džeku

Amra i Vladimir rastali su se 2007. godine. Ona se 2016. udala za nogometaša Edina Džeku. Par zajedno ima četvero djece. 

Jednom je prilikom ispričala kako su izgledali počeci njihove veze.

"Edin je bio na pripremama s Manchester Cityjem u Los Angelesu 2011. godine i tad je sve nekako počelo iako smo se mi prije upoznali. Od tog susreta u Los Angelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna. Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Angelesu, a on u Manchesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i ustrajati", rekla je.

"Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazreli zajedno i to su sigurno bile najbitnije četiri godine, koje su nas vezale još više i puno naučile", dodala je Amra za časopis Azru. Svom je suprugu najveća podrška u karijeri. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.