Najpoznatija domaća influencerica prijavila dečka za nasilje: "Nije bilo prvi put..."

Foto: Instagram

HRVATSKA influencerica Nika Ilčić prijavila je svog dečka tiktokera Marka Arsenijevića za nasilje. Danas je u Osnovnom javnom tužiteljstvu u Staroj Pazovi dala izjavu. 

"Dana 8. svibnja 2023. pretrpjela sam nasilje od mog tadašnjeg izvanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bilo prvi put da je nada mnom vršio fizičko i psihičko nasilje", napisala je Nika na Instagramu.

"Htjela bih obavijestiti prijatelje, pratitelje i sve koji su pokušali stupiti u kontakt sa mnom, da iako sam potresena i uznemirena, da sam na sigurnom i da sam ok", dodala je.

"Molim vas, nikada nemojte zaboraviti tko ste i koliko vrijedite. Nemojte trpjeti nikakav vid nasilja i prijavite nasilje prije no što bude kasno. Hvala još jednom na podršci, volim vas", zaključila je influencerica.

Prema pisanju srpskih medija, influencerica već neko vrijeme ne živi s Markom. Telegraf.rs piše da je Marko Niku odgurnuo prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta. Inače, osim na Instagramu, Nika je popularna i na TikToku gdje je prati više od 350.000 ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.