Najpoznatiji domaći harmonikaš obradio hit grupe ABBA. Poslušajte kako to zvuči

Screenshot: Youtube

Domaći harmonikaš Samir Nurkić iznenadio je obožavatelje obradom hita Money, Money, Money grupe ABBA iz 1976. godine.

"S harmonikom sam interpretirao različite žanrove, od klasike preko elektroničke glazbe, rocka, popa, metala, do folk i tradicionalne glazbe s naših prostora. Ovaj put sam se odlučio obraditi pjesmu grupe ABBA i zaista nisam očekivao njihov brzi odgovor te pohvalu za samu obradu njihovog djela, kao i samo odobrenje za njegovo snimanje i izvođenje", rekao je Samir za portal Depo.ba.

"Ušao sam u studio, snimio onako kako sam zamišljao i vizualizirao na harmonici, nastojeći napraviti odmak od tradicionalnog načina sviranja harmonike na Balkanu. Pokazao sam kako se jedna takva pjesma može svirati u sasvim drugom ozračju.

Spot se snimao u takozvanoj hrvatskoj pustinji u Đurđevcu, a za njegovu montažu je bila zadužena supruga Amela Nurkić. Nadam se da će se publici svidjeti ovakav način interpretiranja svjetski poznatog hita Money, Money, Money na harmonici", dodao je.

Inače, Samir je jedan od najpopularnijih harmonikaša u Hrvatskoj, a njegove glazbene obrade veliki su hitovi na društvenim mrežama. Veliku je popularnost stekao sudjelovanjem u showu Supertalent.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.