Najveća podrška Sergeja Jakirovića je supruga Marina, zajedno imaju dva sina

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon otkaza u Dinamu treneru Sergeju Jakiroviću najveća je podrška supruga Marina.

Par ima dvojicu sinova. City portal je svojedobno pisao da obitelj živi u Sesvetama, a baš poput oca, sinovi su zaluđeni nogometom. Prema informacijama dostupnim na LinkedInu, Marina je magistrica sestrinstva i glavna sestra na Odjelu za klinička ispitivanja u Dječjoj bolnici Srebrnjak. 

Jakirović obiteljski život drži dalje od očiju javnosti, no tu i tamo je na društvenim mrežama znao objaviti fotografije sa suprugom i sinovima.

Upravo je sa suprugom na svojoj posljednjoj objavi na Instagramu prije otkaza. "Kakav dan! Dok još uvijek rezimiramo sve, želim Vam uputiti jedno veliko HVALA! Vidimo se i u novoj sezoni na istom mjestu!" napisao je optimistično u svibnju.

Presudio mu Bayern

Podsjećamo, Sergej Jakirović više nije trener Dinama. Presudio mu je najteži poraz u povijesti kluba, 9:2 kod Bayerna u Ligi prvaka prije dva dana. Ali Dinamovo vodstvo i navijači nezadovoljni su njime već od ranije, nakon loših igara i rezultata u oba prvenstvena derbija.

Dinamo, naime, nije uspio pobijediti kod Rijeke (1:1), a onda ga je neposredno prije katastrofe u Münchenu pobijedio uzdrmani Hajduk 1:0, i to na Maksimiru. Dinamo je tako u sezonu od koje puno očekuje startao gubitkom prvog mjesta u SHNL-u i povijesnom sramotom u Ligi prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.