Nakon afere sa starletom, slavni nogometaš napravio dijete ženinoj prijateljici

Foto: Twitter

ENGLESKOG nogometaša Kylea Walkera ostavila je njegova partnerica Annie Kilner, s kojom ima tri sina, navodno nakon što je doznala da zvijezda Manchester Cityja čeka dijete s njenom prijateljicom Lauryn Goodman.

To nisu prvi problemi u njihovoj vezi, već lani se pisalo da ju je varao sa zvijezdom realityja Ex On the Beach star Laurom Brown.

No, krenimo od početka.

Kyle i manekenka Annie u vezi su bili deset godina. Kako su pisali britanski tabloidi prošlog travnja, za aferu je Annie doznala od same Laure, koja joj je poslala detaljan opis kako se seksala s Kyleom na stražnjem sjedištu njegovog Bentleyja vrijednog 1,5 milijuna kuna. Ispričala je da je upoznala Kylea tijekom jednog izlaska u Manchesteru u rujnu 2018. godine, a on je tvrdio da je slobodan, no da ima sinove.

"Odvezli smo se u slijepu ulicu, on je parkirao auto i skupa smo otišli na stražnje sjedalo", ispričala je Laura za The Sun, dodavši da je shvatila da Kyle ima nekog kad je svojoj partnerici čestitao Majčin dan preko društvenih mreža.

Jasno, Annie joj nije odmah povjerovala te je tražila dokaz, a sve joj je bilo jasno kad joj je Laura poslala fotografiju Kylea snimljenu u njihovoj kući. Nakon što je shvatio da ga je ljubavnica odala, Lauri je poslao poruku: "Slala si joj poruke, zar ne?"

Navodno su nakon toga Kyle i Annie pokušali spasiti vezu, no nije išlo. Kyle se iselio iz obiteljske vile u unajmljeni stan, a Annie je promijenila svoj opis na Instagramu u "samohrana majka triju anđela".

Pokazalo se da prekid ipak nije bio konačan, a taman kad je Annie mislila da je priča s preljubom gotova, javila se njena prijateljica Lauryn Goodman i otkrila da je njena afera s Kyleom prošlog kolovoza rezultirala trudnoćom.  

Lauryn je trudnoću nazvala čudom, jer su joj liječnici govorili da nikad neće začeti prirodnim putem. Annie je potpuno očekivano bijesna.

"Budala je koja je riskirala obitelj zbog afere. Kad mi je rekao, srce mi je puklo, fizički mi je bilo muka. Nestao je sav zrak iz mojih pluća. Cijeli moj svijet srušio se u sekundi. Bio je to najgori mogući scenarij, tog sam se najviše bojala znajući kakav je sa ženama. Nisam mogla vjerovati što čujem, ne samo da me varao nego je ona trudna", navodno je Annie rekla prijateljici.

Isti izvor tvrdi da je Kyle partnerici rekao da "postoji cura koja tvrdi da je trudna s njim".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.