Nakon jezive teorije zavjere Beyonce postala viralni mem, studenti se sprdaju s njom

Screenshot: TikTok

Beyonce je posljednjih tjedana postala viralni mem na TikToku, gdje korisnici u kreativnim videima aludiraju na njenu navodnu moć i utjecaj u glazbenoj industriji. Sve je počelo teorijama zavjere koje su se proširile nakon uhićenja Diddyja, bliskog prijatelja njenog supruga Jay-Z-ja, koje su postupno uključivale i Beyonceino ime.

TikTok je ubrzo preplavljen videima koji dovode u pitanje njen status i utjecaj, uz tvrdnje da su mnogi celebovi pod pritiskom da njoj zahvale čak i kada nije direktno povezana s njihovim uspjesima.

Postala je mem

Ovi memovi često prikazuju komične situacije u kojima ljudi zahvaljuju Beyonce za sve, od akademskih postignuća do banalnih svakodnevnih situacija.

@jutop1a she knowles…. #beyonce #pdiddy #jayz #sheknows ♬ son original - ﹒⪩⪨﹒

Tiktokeri sve češće prikazuju Beyonce kao neizbježnu silu koja mora biti priznata u svakoj prilici. Među najpopularnijim videima su oni u kojima studenti u zahvalama za diplomske radove spominju Beyonce ili govorima prilikom dodjele diploma. Isto tako stvaraju memove u kojima Beyonce "izlazi iz ormara" ako joj nisu zahvalili za svaki uspjeh.

@aykaystyles #beyoncé #pdiddy #beyonce #sheknows #jayz #diddy #hollywood #meme #humor ♬ original sound - AEYESVAN
@omardownunder She gone get me #relatable #beyonce #sheknows ♬ original sound - AEYESVAN
@hotoke319 Thank you Beyonce (I don't want to die) #beyonce #pdd#memes ♬ original sound - juicy
@vlogsquad_11 Forgot to Thank Beyoncé #funny #fypage @Beyoncé #pdiddy #jz We Know she Knows#Meme #MemeCut ♬ original sound - AEYESVAN

Širi se jeziva teorija zavjere

Podsjetimo, TikTokom se širi jeziva teorija zavjere o Beyonce prema kojoj je Queen B - strah i trepet glazbene industrije. Sve je počelo nakon uhićenja Diddyja, koji je veoma blizak s Beyonceinim suprugom Jay-Z-jem. TikTokom su se tada počele širiti teorije da su Diddy i Jay-Z "zločesti dečki" glazbe te da oni koji nisu uz njih ne prođu dobro.

Spominjali su se Tupac, Biggie, Aaliyah, Brittany Murphy, Michael Jackson i brojni drugi tragično i naglo preminuli celebovi. Nakon toga su TikTok preplavile i snimke na kojima danas najveći celebovi svijeta zahvaljuju i spominju Beyonce dok primaju nagrade u kategorijama u kojima su pobijedili upravo nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.