Nakon najave pete Arene pjesma Aleksandre Prijović skočila na Billboard ljestvici

Screenshot: YouTube

DVIJE PJESME Aleksandre Prijović su na vrhu Billboardove ljestvice za Hrvatsku.

Prvo mjesto drži pjesma Dam Dam Dam koja je tamo već četiri tjedna zaredom, a nakon najave petog koncerta na drugo mjesto popela se pjesma Devet života. U top 20 je nakon najave petog koncerta ušla i njena pjesma Psiho. Riječ o tri pjesme s njenog najnovijeg albuma Devet života.

U top 5 na ljestvici su još Rizik Džejle Ramović i Hennyja, Padam Jale Brata i Bube Corellija te Mamma Mia repera Grše.

Pjesma koju Hrvati trenutno najviše slušaju na YouTubeu ima 38 milijuna pregleda (u tri mjeseca), dok Devet života, naslovna pjesma s Prijovićkinog albuma, ima 11 milijuna pregleda.

Karte rasprodala u rekordnom roku

Podsjećamo, Aleksandra Prijović najavila je petu zagrebačku Arenu i postala apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u Areni Zagreb. 6. prosinca Aleksandra Prijović će peti put stati pred fanove i otpjevati hitove zbog kojih je kartu do sada kupilo gotovo 70.000 ljudi. S petom Arenom može se govoriti o brojci koja se približava nevjerojatnih 90.000 obožavatelja.

Ukupno je dosad rasprodala četiri koncerta u Areni Zagreb. U punoj Areni će nastupati 1., 2., 3. i 4. prosinca ove godine. Karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.