Nakon pokušaja zabrane Prijović stigla u Zadar. Krcata dvorana uglas pjevala s njom

Foto: Press/Jure Miskovic/Cropix

Aleksandra Prijović održaja je koncert u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića, poznatoj kao Višnjik. Koncert je rasprodan nekoliko tjedana prije, no Zadar je ostao jedini hrvatski grad u kojem je Prijović nastupila samo jednu večer (dok je u ostalim nastupala i po pet večeri zaredom).

"Hvala vam na divnoj dobrodošlici. Mislim da večeras prvi put pjevam u Zadru. Moram vam reći da je ovo 40. koncert ove turneje. Hvala vam što ste došli i vjerujem da ćemo, za prvi put, napraviti najbolju žurku", poručila je Prijović Zadranima koji su je dočekali s oduševljenjem. Pun Višnjik uglas je pjevao s njom.

 

Kao gosta iznenađenja u Zadar je dovela popularnog trepera Nuccija koji dan nakon, u subotu, nastupa u obližnjem Biogradu te Aleksandra Cvetkovića iz benda Tropico.

U dvorani ju je dočekala i zanimljiva poruka iz Splita.

Gradonačelnik pokušao spriječiti koncert

Oko koncerta u ovom dalmatinskom gradu podigla se buka i prije nego što je službeno najavljen.

 

Naime, Prijović je koncert u Zadru najavila 22. veljače, nakon što je Index saznao da je HDZ-ov gradonačelnik Branko Dukić to pokušao spriječiti pričom da "nema slobodnih termina". Dukić je, kad se to saznalo, poručio da je "protiv bilo kakvih zabrana", ali i dodao da on "na takav koncert ne bi išao". Nakon što je koncert najavljen, direktor Višnjika Denis Karlović je smijenjen.

>> Provjerili smo što Zadrani kažu na koncert Aleksandre Prijović u svom gradu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.