Nakon RTL-a i Nove TV sad i HRT predstavlja novu domaću seriju. Hoćete li je gledati?

Foto: HRT

Još jedna domaća serija stiže na male ekrane. Na HRT-ovom Prvom programu večeras kreće s emitiranjem kriminalistička serija Bijeli put. 

Naslovne uloge tumače Franjo Dijak, Nina Violić, Enes Vejzović, Sanja Milardović, Elvis Bošnjak, Judita Franković i Goran Bogdan, a redatelj je Tomislav Rukavina. Za scenarij je zaslužan Emir Imamović Pirke. Serija ima šest epizoda, a emitira se samo ponedjeljkom.

O čemu je riječ u seriji?

Prema najavi serije, Bijeli put prati inspektore Odjela za specijalne istrage i borbu protiv organiziranog kriminala, koji je formiran na inicijativu ministra unutarnjih poslova i sastavljen od dokazanih i nekompromitiranih policajaca kojima zapovijeda inspektor Marko Jurić.

Bijeli put - nova kriminalistička serija, od 30. rujna na HTV1

Za ljubitelje napetih zapleta, od ponedjeljka, 30. rujna na HTV1 od 21:15 počinjemo prikazivati novu kriminalističku seriju Bijeli put. 👮‍♀️👮 Maxima Film

Objavljuje Moj HRT u Utorak, 24. rujna 2024.

Odjel dovršava svoju najveću istragu, onu protiv Željka Matića Željca, nekadašnjeg gangstera koji je legalizirao svoj posao i preko njega pere novac zarađen ilegalnim poslovima.

"Spektakularnu akciju Željcova uhićenja u obiteljskoj kući u kojoj živi sa suprugom Stelom i dvoje malodobne djece, zasjenjuje niz novih, velikih problema. U noći prije Željcova uhićenja, u svom uredu je ubijen odlazeći načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Petar Mikulandra, dok je nekoliko dana ranije na kornatskom otočju pronađen leš žene za koju se ispostavlja da je Gabriela Ochoa iz Meksika, koju hrvatska policija smatra mrtvom već sedam godina - koliko je prošlo od pronalaska tijela na splitskom Marjanu i očigledno pogrešne identifikacije", glasi najava serije. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.