Nakon smrti mladog repera, u njegovom zadnjem spotu uočena jeziva podudarnost

Screenshot: YouTube

AMERIČKI reper Mac Miller, koji je u petak pronađen mrtav u svom domu, u srpnju je objavio spot za pjesmu ''Self Care'' zbog kojeg su mnogi sad uvjereni da je on zapravo predvidio svoju smrt.

Naime, u spotu se Mac nalazi u drvenom lijesu iz kojega pokušava izaći pomoću noža, baterije i svoje šake. U jednom trenutku u lijes ureže natpis ''Memento mori'', odnosno: "Sjeti se da si smrtan."

Reper pri kraju spota uspijeva izaći iz lijesa, no njegov spas je kratkotrajan jer sve završi eksplozijom u kojoj on, čini se, pogine.

Neki su jezivo predviđanje pronašli i u jednom stihu pjesme - "So like September I fall" - jer je upravo u rujnu, mjesecu koji spominje u stihu, preminuo.

"Kvragu, nakon ovog spota sam pomislio da se bori s nekim demonima", "Reperi moraju prestati raditi spotove o smrti, život imitira umjetnost", "Ovaj cijeli spot je bio znak", "Kao da je znao...", bili su samo neki od komentara na YouTubeu i društvenim mrežama.

26-godišnji reper, inače bivši dečko planetarno popularne Ariane Grande, najvjerojatnije je preminuo od posljedica predoziranja, pišu američki mediji.

Ariana i Miller su svoju vezu prekinuli u svibnju ove godine, nakon čega se ona zaručila za Petea Davidsona. Miller je nakon njihovog prekida upadao u brojne probleme, a između ostalog je i razbio svoj automobil te je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola te zbog bježanja s mjesta nesreće.

"Molim te, brini se za sebe", poručila mu je nakon svega toga Ariana putem Twittera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.