Nakon što je J.Lo prekinula šutnju o razvodu, Ben Affleck viđen u društvu asistentice

Foto: Profimedia

Ben Affleck snimljen je sa svojom asistenticom Gigi Foquet dok je išao po kavu, a sudeći prema slikama, nije djelovao raspoloženo. 

Oboje su bili u ležernim jesenskim outfitima - Ben je odjenuo jaknu od tamnocrvenog samta i maslinastosive hlače, dok je Gigi na sebi imala crnu majicu dugih rukava. Ona i glumac su surađivali na nekoliko njegovih nedavnih filmova, uključujući i dokumentarac Jennifer Lopez This Is Me... Now.

Prema pisanju Daily Maila, Affleck trenutačno ima nekoliko filmova u planu, a jedan od njih je kriminalistički triler RIP, na kojem će se ujediniti sa svojim dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Mattom Damonom.

J. Lo prekinula šutnju nakon razvoda

Ben Affleck i Jennifer Lopez rastali su se ove godine nakon dvije godine braka, a zahtjev za razvod podnijela je pjevačica. Do toga je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o njihovim problemima u braku. Nedavno se Jennifer oglasila po prvi put nakon njihovog raskida te je, između ostalog, pričala i o Benu.

Rekla je da smatra da joj je taj razlaz zaista trebao. "Žao mi je što mi je trebalo dugo da shvatim, i to nakon nekoliko puta. Trebala sam to znati i prije, sada shvaćam", rekla je one te dodala: "Konačno sam naučila lekciju - trebalo mi je samo 30 godina." 

>>J. Lo progovorila o Afflecku

Podsjećamo, Lopez i Affleck su se prvo zaručili u studenom 2002. Nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati u rujnu 2003., odgodili su vjenčanje navodeći kao razlog "pretjeranu medijsku pozornost". U siječnju 2004. službeno su se razišli, no 16 godina kasnije opet su dali šansu svojoj ljubavi, koja nije dugo potrajala. 

>>J. Lo i Ben Affleck - ljubav koja ne uspijeva već 20 godina

Nedavno je zabrinuo obožavatelje

Nedavno je Affleck zabrinuo svoje obožavatelje nakon što su se u javnosti pojavile fotografije koje su snimili američki paparazzi. Naime, na njima se vidi kako poznati glumac izlazi iz jednog rehabilitacijskog centra u Kaliforniji, a od ranije je poznato da se Ben u nekoliko navrata liječio i bio na odvikavanju od alkohola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.