Nakon što je Matt Damon držao J. Lo za ruku, Ben Affleck je poljubio njegovu ženu

Foto: Profimedia/EPA

Paparazzi su snimili glumca Bena Afflecka kako razgovara s Lucianom Barroso, suprugom bliskog prijatelja Matta Damona, na ulici u Los Angelesu. 

U jednom trenutku Ben i Luciana su se zagrlili i on ju je poljubio u kosu, na što se ona nasmijala. Oboje su bili u elegantnom izdanju - ona je nosila crne hlače i košulju, dok je Ben bio u tamnoplavom odijelu. Page Six piše da su išli na sastanak.

Matt Damon i J. Lo nedavno se držali za ruke

Ova scena obišla je svjetske medije nakon što je Matt Damon snimljen kako za ruku drži Jennifer Lopez, bivšu suprugu Bena Afflecka, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Na fotografiji se vidi da mu Lopez nešto objašnjava, dok Damon sagnute glave sluša što mu ona govori.

Magazin People piše da su Damon i J. Lo imali dug i dubok razgovor nakon promoviranja novog filma Unstoppable. Ben Affleck nije došao na taj događaj, iako je producent filma. 

Unstoppable prati priču o Anthonyju Roblesu, koji je rođen bez jedne noge te koji je postao prvak u hrvanju na koledžu, natječući se protiv škole koja ga je prethodno odbila. Jennifer u filmu ima sporednu ulogu.

Održali su prijateljstvo

Matt i Ben su prijatelji više od 40 godina. Zajedno su 1997. godine postigli veliki uspjeh u filmskom svijetu, osvojivši Oscara za najbolji scenarij za film Good Will Hunting.

Podsjetimo, Damon je za Radio Time Podcast nedavno komentirao svoju situaciju u usporedbi s Affleckovom: "Prije 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je ogromna, ali mene su ignorirali. Nisam bio zanimljiva priča, oženjen momak je dosadan. Skandali i seks su ono što privlači pažnju. Imao sam sreće", poručio je. "Pogledam Bena i ne mogu si zamisliti da živim pod tolikim povećalom 25 godina", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.