Nakon što je partnera nazvala zaručnikom na OI-ju, Lady Gaga viđena s prstenom

Foto: Profimedia

Glasine o zarukama Lady Gage i njezinog dečka Michaela Polanskog kruže u javnosti već neko vrijeme. Sada su je paparazzi uhvatili u šetnji i primijetili da na lijevoj ruci nosi veliki prsten, a njezini obožavatelji sada još više vjeruju da su nagađanja o zarukama istina. 

U Parizu je svog partnera nazvala zaručnikom

Podsjećamo, Lady Gaga je prilikom upoznavanja s francuskim premijerom Gabrielom Attalom na Olimpijskim Igrama svog partnera, biznismena Michaela Polanskog nazvala zaručnikom, a sve je zabilježeno kamerom.  "Ovo je moj zaručnik Michael", rekla je pjevačica francuskom premijeru.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Tu je snimku Attal podijelio na svom TikToku, a ispod objave našlo se mnoštvo komentara u kojima piše: "Gaga je zaručena."

Nikad se nije udavala, iako je bila zaručena 

U travnju ove godine pjevačica je također potaknula glasine o zarukama, nakon što su obožavatelji primijetili ogroman dijamantni prsten na njezinoj ruci. Lady Gaga je u vezi s Michaelom Polanskim od 2019. Pjevačica je ranije dva puta bila zaručena, prvi put s Taylorom Kinneyjem, a drugi s Christianom Carinom, ali nije se udavala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.