Nakon što se Kate oglasila o raku, Meghan i Harry najavili seriju i razljutili ljude

Foto: EPA

Kate Middleton jučer je u popodnevnim satima objavila da je završila s kemoterapijom, a potez Meghan Markle i princa Harryja nakon toga mnoge je razljutio. 

Samo nekoliko sati nakon Kateine objave Netflix je objavio najavu novog dokumentarca Meghan Markle i princa Harryja. Par je sa streaming servisom potpisao ugovor od 100 milijuna dolara 2020. godine, a sada su objavljene fotografije nove dokumentarne serije pod nazivom POLO.

Nižu se kritike na ovaj potez

Kao i s dokumentarcem Harry i Meghan, iza serije POLO stoji njihova produkcijska tvrtka Archewell Production.

"POLO je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta. Od Archewell Productionsa i Boardwalk Picturesa, premijerno ovog prosinca samo na Netflixu", stoji u službenoj najavi. 

Po komentarima ispod objave jasno je da mnogi zamjeraju paru i Netflixu što su ovo najavili kratko nakon što je Kate objavila novosti o svom zdravstvenom stanju.

"Objavite ovo baš kad Kate objavi video o završetku svoje kemoterapije. Netflix je očajan, baš kao i kraljevići s Temua", "Kakve su šanse da je ovo objavljeno baš nakon Kateinog predivnog videa? Vas nikad nije sramota, baš ste predvidljivi", "Odvratno je ovo što ste napravili. Nemate suosjećanja", "Je li Archewell inzistirao na tome da ovu besmislenu najavu objavite tri mjeseca ranije jer je princeza od Walesa ranije podijelila svoje novosti?" neki su od komentara.

Kate objavila da je završila s kemoterapijom

Podsjetimo, princeza od Walesa objavila je da je završila tretmane kemoterapije.

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", objavila je na Instagramu.

U emotivnoj snimci koju je objavila pojavljuje se čitava obitelj. Video je nastao u Norfolku, gdje je obitelj provela dio ljeta. U trominutnom videu Kate se igra s princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom. U jednom trenutku se vidi i kako leži zagrljena s princem Williamom na deki.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.