Naomi Campbell (54) i Flavio Briatore (74) pozirali zajedno, nekada su bili zaručeni

Foto: Profimedia

Britanska manekenka Naomi Campbell (54) pojavila se na Velikoj nagradi Azerbajdžana Formule 1 i to ni više ni manje nego u društvu svojeg bivšeg zaručnika i nekadašnjeg prvog čovjeka timova Benettona i Renaulta Formule 1 Flavija Briatorea (74).

Sudeći prema fotografijama, bila je sjajno raspoložena i sa smiješkom je pozirala fotografima koji su ih pratili u stopu. Na sebi je nosila traper kombinaciju i predimenzionirane sunčane naočale.

Naomi je otkazala njihove zaruke

Vezu su započeli 1998. godine, a zaručili su se 2000. godine, no manekenka je sve bila otkazala tri i pol godine kasnije. Tijekom turbulentne veze više su puta raskidali i mirili se, a nakon konačnog prekida odlučili su kako je za njih najbolje da ostanu prijatelji. Inače ne voli pričati o detaljima privatnog života, ali je tada izjavila kako ne namjerava biti bilo čiji trofej.

"Ako očekujete da ću u kuhinji kuhati doručak u visokim petama, izgledajući kao da sam upravo izašla iz modnog časopisa, to se neće dogoditi", rekla je tada za Marie Claire.

Naomi Campbell i Flavio Briatore uslikani 1999. godine

Prsten na njezinoj ruci potaknuo je glasine o zarukama

O njezinom se ljubavnom životu malo zna. Prošle godine nosila je veliki dijamantni prsten, što je potaknulo nagađanja da je zaručena, ali ona to nije komentirala. Osim s Flavijem, iza sebe ima propale zaruke s basistom grupe U2 Adamom Claytonom s kojim je bila 1993. godine, a posljednjih godina povezivali su je s glumcem Gerardom Butlerom, glazbenikom Liamom Payneom i reperom Skeptom.

Priznala je da je djecu dobila putem surogat-majke

U lipnju 2023. poželjela je dobrodošlicu svojem drugom djetetu - sinu, kojeg je na svijet donijela surogat majka, baš kao i djevojčicu dvije godine ranije, a čija imena zasad nije otkrila. Bila joj je velika želja, koju si je uspjela ispuniti, nakon čega je sretnija no ikad prije. "Uspjela sam. Moja djeca mi znače sve na svijetu", zaključila je ponosno jednom prilikom za britanski The Times.

>>Naomi Campbell potvrdila da je sina i kćer dobila putem surogat-majke

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.