Nastasja je dan nakon porođaja doznala da ima rak kostiju. Danas pomaže drugima

Foto: Instagram

NASTASJA Nedimović na Instagramu ima više od 120 pratitelja, koji prate njezinu fascinantnu priču o izlječenju i volji za životom. Ova mlada majka je prije šest godina, dan nakon što je rodila svoje drugo dijete, doznala da ima rak kostiju. Njezinom suprugu je rečeno da najvjerojatnije ni ona ni beba neće preživjeti, a uslijedili su mjeseci borbe, u kojoj je ona pobijedila.

Nastasja, odnosno Cancer Influencer na Instagramu, danas je dobro, kao i njezin sinčić, koji bi uskoro trebao krenuti u školu. Nastasja trenira svaki dan i putem društvenih mreža motivira druge da žive zdravo i treniraju.

Za BBC Srbija ispričala je da je bila u četvrtom mjesecu trudnoće kad je počela osjećati snažan umor, ali nije imala pojma da ima rak dok nije rodila.

Ostala je nepokretna

Nakon porođaja počelo je liječenje kemoterapijom. Nastasja je ostala bez kose, ali to joj nije bilo važno.

"Ostala sam nepokretna. Leđni mišići su mi atrofirali", priča. Četiri mjeseca nakon porođaja svog sina nije uzela u ruke te ga je gledala isključivo preko kamere u bolnici. Uslijedio je mukotrpan put do izlječenja.

"Čvrsto sam vjerovala u sebe i pobjedu nad bolešću te da ću jednog dana pružiti podršku ogromnom broju ljudi. Danas je to zaista tako", kaže Nastasja. Iz prehrane je potpuno izbacila industrijsku hranu i svakodnevno trenira.

"Trudim se podići volju za životom i širiti optimizam", kaže Nastasja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.