Nataša Bebić: Split je postao provincijski grad, da sam mlađa ne bi ostala dolje



KRALJICA aerobika i modna inspiracija Nataša Bebić, uživa u modnim danima na Cro A Porteru. Prve večeri stigla je kako bi podržala modnu kuću MAK, a sinoć je bila u Westgateu kao ljubiteljica mode. "Večeras sam došla da vidim sve živo, inače sam bila jučer zbog MAK-a, a sada me zanima gdje ide hrvatska moda", rekla nam je Nataša. Prošle godine poslužila je modnom dvojcu ELFS kao inspiracija, a rekla nam je kako se nemalo iznenadila kada su je dečki nazvali.

"Mlade cure ne trebaju dijete, to su sve prevare"

"Osjećala sam se super, njihova moda je živa i lepršava, i kad su me nazvali mislila sam da se zezaju. Rekli su mi da se ne zezaju i da sam im stvarno inspiracija, a ja sam si mislila: ajde, barem nekome. Osjećala sam se super s njima", rekla nam je Nataša. Budući da je kraljica domaćeg aerobika, zanimalo nas je kakve preporuke ima za dame koje pred ljeto žele izgubiti koji kilogram viška. "Ma znate što, sve su to prevare. Mlade cure ne trebaju te dijete prakticirati, to je biznis i lova, stvarno jedna vrsta izluđivanja mladih cura. Na kraju krajeva, svi su na naslovnim stranicama retuširani. Mlada cura neka živi, neka jede što hoće. Najgore je vidjeti one mršavice, mršavice. Lijepo je vidjeti malo guze".

"Split je postao provincijski grad"

Iako obožava svoj rodni grad, Nataša nam je rekla kako misli da je Split postao provincijski grad. "Split je postao provincijski grad, moram reći jer pripadam njemu. Mogu vam reći da sam mlađa, sigurno ne bi ostala dolje. Svi koji su išta u Splitu vrijedili, otišli su u Zagreb, i ovdje su napravili karijere i obitelj. Skroz ih razumijem jer je Zagreb ipak jedan urbani grad i drugačije je poimanje života. Split je u biti mali grad, i sad što su došli ovi sa strane, kažu da su u sve krajeve Hrvatske došli sa strane, ali u Split, to je nešto strašno. Meni je žao, ali tako je to", zaključila je Nataša Bebić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.