VIDEO Srpska pjevačica prekinula nastup i otkrila zašto je vlasnici klubova ne vole

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac na svom je nastupu otkrila da vlasnici klubova nisu oduševljeni kada ona nastupa jer, kako kaže, na njezine koncerte uglavnom dolaze žene koje ne piju koliko i muškarci. Pjevačica je održala nastup u jednom klubu, a tijekom nastupa je uputila riječi prisutnim ženama, što se proširilo društvenim mrežama.

@estrada.mussic 👏🏽👏🏽👏🏽 #natasabekvalac #budva #ponovo #montenegro🇲🇪 #srbija🇷🇸 #beograd #fypシ゚viral #goviral #bulgaria🇧🇬 #fyp ♬ original sound - estrada.musiic

"Vlasnici diskoteka i klubova uglavnom prevrću oči kada ja trebam gostovati, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a za žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih poručila dragim mojim ženama da rade, da budu vrijedne, da plaćaju svoja pića i svoje račune, da moji nastupi uvijek budu puni žena, koje imaju svoju lovu jer ja ću pjevati uvijek pjesme samo za žene", rekla je Nataša.

Pretrpjela fizičko nasilje

Nataša svoju publiku već godinama oduševljava pjesmama kao što su Nikotin, Ponovo, Ja sam dobro, Pseto i mnogi drugi. Mediji su je posebno pratili 2018. godine kada je javnost saznala da je pretrpjela fizičko nasilje od tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Nakon teškog perioda i oporavka, sada živi sretno sa svojim kćerima, Hanom i Katjom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.