Natasha Giggs osim sa šogorom Ryanom spavala s još tri igrača Manchester Uniteda?

NATASHU GIGGS jako je povrijedilo što ju je njen ljubavnik i brat njenog supruga Ryan Giggs prevario s Big Brother zvijezdom, modelom i voditeljicom Imogen Thomas te je upravo zbog toga odlučila razotkriti njihovu aferu javnosti. No, čini se da joj to i nije bio pametan potez, jer tabloidima nije dugo trebalo da iskopaju još njenog "prljavog rublja".  Osim što je s Ryanom Giggsom tajnu vezu održavala osam godina, 28-godišnja Natasha, koja sa suprugom Rhodrijem Giggsom ima dvoje djece, navodno je spavala s još trojicom igrača Manchester Uniteda te jednim promotorom, dok je s prijateljicama boravila na Cipru.

"Natasha je bila jako popularna među nogometašima"

Dwight Yorke je navodno bio njen ljubavnik od 1998. do 2002. godine, dok je igrao za spomenuti klub. S Dannyjem Simpsonom spavala je u vrijeme dok je pokušavao postati dio prve postave Manchester Uniteda, a s Philom Bardsleyem spetljala se nakon što ga je upoznala na jednom partiju. "Natasha je bila jako popularna među nogometašima", otkrio je britanskim tabloidima neimenovani izvor blizak igračima Manchester Uniteda.



"Najbolja je u krevetu od svih s kojima sam dosad spavao, bila je nezasitna"

Supruga je sa 21-godišnjim promotorom Lewisom Whiteom u popularnoj ciparskoj destinaciji Ayii Napi navodno prevarila proteklog mjeseca. Sam Lewis se pohvalio The Sunu: "Opalio sam pet komada otkako sam ovdje, a jedna je i poznata. Vjerovali ili ne, spavao sam sa šogoricom Ryana Giggsa. Trajalo je tjedan dana, dok je bila ovdje, vodili smo ljubav po cijelu noć. Najbolja je u krevetu od svih s kojima sam dosad spavao, bila je nezasitna". Lewis kaže i kako se s Natashom nastavio dopisivati putem Facebooka nakon što je otputovala kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.