Natjecatelj American Idola ispričao traumu koju je doživio, Katy Perry se rasplakala

Screenshot: American Idol/YouTube

U novim audicijama American Idola predstavio se Trey Louis, 21-godišnjak koji radi kao prodavač madraca. Otpjevao je pjesmu Stone Whiskyja Myersa. U žiriju su sjedili Katy Perry, Lionel Richie i Luke Bryan. 

Ispričao traumu koju je doživio

Nakon što je otpjevao pjesmu, Trey je ispričao svoje razloge za dolazak u show. Otkrio je da dolazi iz grada Santa Fe u Teksasu. Pohađao je srednju školu u koju je u svibnju 2018. godine ušao naoružani napadač koji je ubio osam učenika i dva nastavnika. 

"Bio sam u umjetničkoj sobi jedan, a on je pucao u umjetničku sobu dva prije nego što je stigao do umjetničke sobe jedan. Izgubio sam prijatelje", rekao je Trey. Rastužio se dok je pričao o traumi koju je doživio. 

Katy se rasplakala

Njegova priča jako je rastužila i razljutila Katy Perry koja se rasplakala. "Naša država nas je jebeno iznevjerila. Ovo nije u redu. Trebao bi pjevati ovdje jer voliš glazbu. Ne zato što si morao proći kroz to jebeno sranje. Nadam se da ćeš ovime podsjetiti ljude da se moramo promijeniti. Jer, znaš što, i ja se bojim", rekla je Katy.

Trey je prošao u idući krug natjecanja jer su mu svi članovi žirija dali "da". Videosnimka njegove audicije objavljena je na službenom YouTube kanalu American Idola i pregledana je više od milijun puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.