Ne prestaju reakcije gledatelja na prvo ispadanje u MasterChefu: "Nepravedno"

Foto: Press

Ante Vukadin prvi je natjecatelj koji je ove godine napustio MasterChef. Imao je jedan od najljepših tanjura, ali tijekom kušanja njegovog jela chef Goran je u ribi pronašao kost, pa je za njega MasterChef putovanje završilo.

"Ovo me slomilo", komentirao je Ante kad je saznao da je prilikom kuhanja napravio diskreditirajuću pogrešku. Gledatelji ne skrivaju razočaranje što je Ante napustio MasterChef.

"Nepravedno", "Ispao je nepošteno i apsolutno nije u redu. Imao je grešku, ali u same eliminacije nije trebao uopće doći", "Nisam se nadala da će Ante ispasti. Bilo je slabijih od njega, on je baš obećavao", "Šteta za kost, imao bi najbolji tanjur", "Ante, sretno dalje u životu", "Mogao je žiri i prešutjeti kost", "Najmanje petero ima slabijih od njega. Šteta", neki su od komentara.

Većina plavog tima završila u stres testu

Podsjetimo, u stres testu bila je i većina plavog tima, koji je u prethodnom gastroduelu predvodila Sanja Cukon. Kandidati su replicirali jelo chefa Stjepana, u kojem je glavna zvijezda bio brancin, a stres test iznjedrio je mješavinu uspjeha i pogrešaka.

Osim Sanje i Ante, u stres testu našli su se  i Anamaria Šimićak, Ivana Božac, Josip Petrović, Eni Đorđević te Ivo Kežić. 

"Šteta, jedan od boljih tanjura"

Kod Sanje je na tanjuru nedostajalo svježine koju je trebala dobiti određenom količinom citrusa u jelu. Kiseline je nedostajalo i u Josipovom jelu, koje je žiri ocijenio tek kao korektno. Ivo je zaboravio na tanjur staviti tostirani lješnjak, no u Antinom jelu chef Goran pronašao je kost, zbog koje je njegova avantura u MasterChefu došla kraju. "Šteta, jedan od boljih tanjura", zaključio je Goran.

Ante je bio vidno razočaran nakon što je Goran u njegovom tanjuru pronašao kost. "Dogodilo se ono čega sam se najviše bojao – da ću ispasti prvi", izjavio je Ante, no chef Stjepan ga je ohrabrio riječima: "Potencijal apsolutno imaš!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.