"Neizbježan susret": Angelina i Brad uskoro će u Veneciji predstaviti nove filmove

Foto: EPA

Angelina Jolie i Brad Pitt na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji predstavit će svoje nove filmove, a to znači da je pred njima neizbježan susret, izvještava The Hollywood Reporter. Osim pred sudom, ovaj par dugo vremena nije imao blizak susret uživo.

Slavna glumica na 81. izdanje venecijanskog festivala stiže zbog filma Maria, u kojem igra glavnu ulogu operne pjevačice Marije Callasa. S druge strane, njen bivši suprug stiže kao jedna od glavnih zvijezda filma Wolfs u kojem glumi s Georgeom Clooneyjem.

Par se na venecijanskom festivalu zadnji put zajedno pojavio 2007. godine kada je Angelina prošetala crvenim tepihom kao Bradova pratnja uoči premijere vesterna The Assassination of Jessie James by the Coward Robert Ford.

Upoznali su se na snimanju zajedničkog filma

Podsjećamo, Angelina i Brad upoznali su se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith 2005. godine, nakon čega su započeli vezu te je okrunili brakom 2014. Zbog, kako je ova poznata glumica navela, nepomirljivih razlika između njih, Angelina je zatražila razvod 2016. godine.

Pravna bitka između bivših supružnika traje još uvijek

Razvod je okončan 2019. Ispostavilo se da je par cijelo vrijeme bio u intenzivnoj borbi za skrbništvo. Brad je tražio zajedničko skrbništvo nad djecom, za razliku od Angelininog inzistiranja na isključivom skrbništvu, uz koje bi on imao samo pravo posjete. Rečeno je da je par postigao rješenje 2018., kada je Angelinina odvjetnica rekla za Reuters da je "dogovor o skrbništvu postignut, a potpisale su ga obje strane i sudac". Ipak, pravna bitka se nastavila do danas, uz razne obrate.

Brad posjećuje samo mlađu djecu

Nakon što su se njihove kćerke Vivienne i Zahara odrekle očevog prezimena, nedavno je to učinila i 18-godišnja Shiloh. Zahtjev za promjenu imena došao je nakon što je izvor blizak obitelji rekao za People da Pitt nema kontakta sa svojom odraslom djecom, ali i dalje posjećuje mlađu djecu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.