Nema baš nikakve šanse da pogodite koliko godina ova žena ima

Foto: Instagram

PROŠLO je skoro pola stoljeća otkako se Jaclyn Smith pojavila na malim ekranima u Charliejevim anđelima, a čini se da u međuvremenu nije ostarjela ni dana.

Iako ima 76 godina, glumica izgleda jednako mladoliko kao i kad je počela glumiti glamuroznu privatnu istražiteljicu Kelly Garrett u američkoj TV seriji iz 1976. godine.

Smith je u četvrtom braku, s kardiokirurgom Bradom Allenom, a fanove je ostavila bez riječi fotografijom koju je objavila na Instagramu.

U prosincu prošle godine objavila je fotografiju sa sinom Gastonom Richmondom, a mnogi su komentirali da bi prije povjerovali da mu je sestra nego majka. Ona je tada komentirala da je za njen mladenački izgled zaslužno dobro osvjetljenje prilikom fotografiranja, no mnogi joj ne vjeruju.

"Bila je to samo dobra fotka. Pravo mjesto, pravo vrijeme. To je stvar sreće. I dobrog osvjetljenja. S osobom sam koju obožavam, mojim sinom, to je bila oproštajna zabava pa mi oči vjerojatno blistaju od suza, ali i zato što je on jedna od osoba koje obožavam", rekla je kasnije za Page Six.

Smith je u Charliejevim anđelima glumila s Kate Jackson i Farrah Fawcett.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.